Mine beste tips mot kviser


Jeg har slitt med kviser i en god stund nå, og det er spesielt på kinnene kvisene har dukket opp. Det startet da jeg begynte på videregående ifjor høst. Dette gjorde at jeg fikk lyst til å gjøre noe med problemet, og opp gjennom de siste månedene har jeg samlet opp tips som kan være gode å ha med seg dersom man sliter med kviser. Per dags dato har jeg ikke like mye kviser som for noen måneder siden, men jeg sliter fortsatt med røde arr som sitter igjen etter kvisene. Derfor inneholder også innlegget noen tips til hvordan man kan bli kvitt kvisearr. Jeg håper dere liker innlegget, så kan vi sette i gang.

 

♥ Innarbeid en god hudrutine. Dette er et veldig, veldig viktig tips for å holde huden stabil og ikke forvirre den. Det verste man kan gjøre er å bruke såpe til å rense huden med. Såpe har en tendens til å gjøre huden tørr. Vask huden med ansiktsrens morgen og kveld og avslutt rensen med å skylle ansiktet med kaldt vann for å lukke porer. Til slutt anbefaler jeg å bruke en fuktighetskrem. 
 

♥ Lag din egen ansiktsskrubb. Det er veldig viktig å skrubbe huden jevnlig for å få vekk døde hudceller og unngå at huden flasser. Dette er spesielt viktig hvis du sliter med arr etter kviser slik som jeg gjør. Dette er et tips jeg begynte å følge for rundt en måned siden. Jeg valgte å lage en skrubb selv; jeg blandet 1 ss olivenolje, litt honning og 1-2 ss med sukker sammen i en bolle og skrubbet det på huden. Funket veldig bra! Jeg anbefaler å lage en skrubb 1-2 ganger i uka.
 

♥ Invester i skikkelige hudprodukter. Er det én ting man bør investere i, så er det gode hudprodukter, helst produkter med mest mulig naturlige ingredienser. Det viktigste man bør kjøpe er fuktighetskrem og ansiktsrens. Jeg har selv nettopp startet å bruke produktene fra Lush, og alle produktene derfra er bærekraftige og naturlige. 

 


Dette er "Herbalism" og "Ultrabland". "Herbalism" bruker jeg om morningen som ansiktsrens/skrubb og "Ultrabland" bruker jeg til å rense vekk sminke med og som ansiktsrens om kvelden. De inneholder rose og lavendel, som er veldig gunstig for huden!

 

♥ Unngå mest mulig sminke. Jeg vet at dette tipset kan være vanskelig å følge, og jeg pleier selv å gå med hudsminke på skolen for å dekke til kviser. Men da pleier jeg alltid å ta av sminken med en gang jeg kommer hjem fra skolen. I ferier pleier jeg som regel å gå uten sminke. Jeg anbefaler å kjøpe mineralsminke som for eksempel sminke fra Bare Minerals. 
 

♥ Hygiene. God hygiene er alltid viktig, også når det kommer til hud. Ikke bruk samme håndkle til å tørke ansiktet med som du bruker til å tørke hendene med for eksempel. Etter at jeg har renset ansiktet, pleier jeg å tørke det med tynne servietter for da vet jeg at jeg ikke tilfører huden noen nye bakterier. Prøv også å ta vekk hendene fra ansiktet så mye som mulig; i stedet for å holde hånda på kinnet kan man holde den på hårfestet. 
 


 

4 kommentarer

4 kommentarer

Isabella

07.03.2016 kl.18:54

Utrolig gode tips!

Tusen takk<33

Sandra

07.03.2016 kl.19:28

Isabella: Så gøy å høre <33

Line

07.03.2016 kl.19:29

Så fine tips!:)

Ida Øverland Eriksen

07.03.2016 kl.21:49

elsker produktene fra lusj!

Skriv en ny kommentar


velkommen


Hei :-) Jeg heter Sandra, og jeg er en skriveglad jente på 17 år som liker å blogge om klær, sminke, mat og interiør. Håper du liker det du ser!

For kontakt
bysanni.blogg@hotmail.comdesign

designet er laget av ane karene bukten.
hits