Test av hjemmelaget shampoo og balsam

 

Hei! ♥ Idag har jeg prøvd noe helt nytt; hjemmelaget shampoo og balsam! Visste du at den gjennomsnittlige shampooen og balsamen man bruker er på giftskala 7 når det kommer til bruk av miljøgifter? Lager man produktene selv, havner man på giftskala 0-1. Da sparer man både miljøet og kroppen for skadelige stoffer. Det eneste man trenger for å lage shampooen er vann og natron, og til balsamen trenger man eplecider eddik og vann. Med andre ord er det kjempelett å lage, og jeg brukte selv bare noen få minutter på å blande det sammen. Når det gjelder oppbevaring, passer det å bruke flasker eller syltetøysglass. Mine er fra Søstrene Grene. I dette innlegget skal jeg skrive litt om mine erfaringer om de to produktene :) 

  

Natron er ikke blandbart med vann og derfor må man riste shampooen rett før man heller væsken over i håret. Jeg vasket håret som vanlig, og til slutt tok jeg balsam i. Jeg helte bare litt av innholdet over i håret. Førstetanken min var at håret kom til å lukte eddik av å bruke eplecidder eddik, men det gjorde det faktisk ikke, så det var veldig bra. Eventuelt kan man jo kjøpe lavendelolje og tilsette det i balsamen dersom man ønsker litt lukt i stedet for en nøytral lukt :)

Etter å ha prøvd ut disse to produktene, kan jeg konkludere med at de faktisk funker og at håret blir like rent som ved å bruke vanlig shampoo og balsam. I mitt tilfelle har håret til og med holdt seg rent i flere dager enn det pleier, så dette er uten tvil to produkter jeg kommer til å fortsette å bruke. Alt i alt har dette inspirert meg til å prøve å lage andre, hjemmelagde produkter, hehe :) Hvem vet, kanskje neste trinn blir hjemmelaget såpe? Har du noen tips til hva jeg kan lage?
  

8 kommentarer

8 kommentarer

Nikola

20.03.2016 kl.18:59

Ååh, kanskje jeg også skal prøve det ut en dag!

Fint bilder :))

Sandra

20.03.2016 kl.19:06

Nikola: Det funker veldig bra, så det burde du!:) Takk:)

Aleksandra

20.03.2016 kl.19:38

Så spennende! Elsker å lage hjemmelaget ting så dette skal jeg absolutt prøve! Takk for tips :) Har forresten en ukens blogg konkurranse på bloggen, artig om du vil være med! God påske :)

Sandra

20.03.2016 kl.19:41

Aleksandra: Bare hyggelig:) Jeg vil gjerne være med på konkurransen din:)

Marie Oma

21.03.2016 kl.00:12

hmm, kommer ikke på noe spesielt du kan lage nå i farten,, hehe. Men så spennende !! :D

Hedda Egerdahl

25.03.2016 kl.16:24

så spennende!

Ida Tonning

25.03.2016 kl.16:30

åå dette var veldig spennende, tror jeg må teste å lage shampoo selv jeg nå

Sandra

26.03.2016 kl.11:31

Ida Tonning: Du må gjerne teste det ut ja :D

Skriv en ny kommentar


velkommen


Hei :-) Jeg heter Sandra, og jeg er en skriveglad jente på 17 år som liker å blogge om klær, sminke, mat og interiør. Håper du liker det du ser!

For kontakt
bysanni.blogg@hotmail.comdesign

designet er laget av ane karene bukten.
hits