Outfit of the day

 


Hei ♥ På torsdag var vi i sentrum for å spise på en spansk restaurant der de hovedsakelig selger sjømat, og dette hadde jeg på meg. Kjolen er fra New Look som jeg kjøpte i London i fjor. Savner London skikkelig mye! På den spanske restauranten bestilte jeg paella som jeg har smakt én gang før, men denne gangen smakte det bedre fordi det var blåskjell og reker på den. For å være ærlig var jeg litt skeptisk til blåskjellene fordi jeg har aldri smakt det før (og det ser ikke så godt ut??), men det var faktisk veldig godt! Det smakte som en blanding mellom krabbe og reker, så hvis du liker det, burde du teste ut blåskjell :) Håper du nyter sommeren videre og at det ikke regner for mye (gleder meg ikke særlig til å komme hjem til regn om noen dager for å si det sånn, hehe). Vi snakkes  ♥

 

 


 


 


Outfit #200716

  


Hei! ♥ Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en lang men god tur fra La Mata stranden i Torrevieja. Jeg tror turen tok 1 time, men det var en veldig fin kveldstur :-) Heldigvis tok vi bussen bort til La Mata, så vi hadde et godt utgangspunkt da vi skulle gå hjem igjen. Nå er planen å finne fram til sjokolade, chips, kjeks og grønnsaker til å ha på kvelden. Det blir kos ♥ Forresten, antrekket over er en uke gammelt, så det var ikke det jeg hadde på meg idag. Jeg husker at jeg brukte dette antrekket i byen sist onsdag, og det får meg til å tenke på hvor fort tiden går. Jeg vil ikke hjem enda, hehe. Heldigvis er det ca. 2 uker igjen til jeg reiser, så jeg skal nyte de siste ukene :) Ha en fin fredagskveld!

 
 

 


Outfit: blue & white stripes


 

 


Dette antrekket hadde jeg på meg for en uke siden. Elsker virkelig skjorta, og siden den er tynn i stoffet er det perfekt å bruke den også i Spania. Du må gjerne se innkjøpsvideoen hvor jeg snakker om skjorta og andre ting jeg kjøpte her. Husker at jeg ble veldig fornøyd med bakgrunnen på disse bildene. Det er massevis av klipper noen minutter fra hvor vi er, og jeg synes det er herlig å bare stå på dem og se på utsikten mot Middelhavet, hehe. Den nye plassen hvor vi pleier å bade er forresten rett ved siden av der hvor jeg står på bildene over. Så det er ikke noe langt å gå når vi skal bade :) Nå skal jeg straks spise litt og på kvelden skal jeg ut og jogge, så det blir bra. Ha en fin dag videre ♥
 

 
 


Outfits of the week


 

Dette antrekket har jeg vist før, og jeg brukte det på mandag :) Det er et enkelt og sommerlig antrekk som jeg hadde på da jeg gikk på tur i varmen, hehe. Vesken fra Primark synes jeg på en måte "fresher" antrekket litt opp, og det samme gjelder smykket. Jeg elsker små gullsmykker og gulltilbehør generelt, så det kommer til å bli brukt en god del i sommer.
 

 


 

På tirsdag var jeg på La Zenia Boulevard, og da var jeg avhengig av å ha et behagelig antrekk (fordi jeg visste at jeg kom til å tilbringe mange timer der, mehe). Kjolen som du ser på antrekket over, er verdens mest behagelige kjole i et kjempedeilig stoff. Noen dager er det virkelig herlig å bare slenge på seg en kjole. Veske er også veldig praktisk å ha med på shopping, så vesken fra i går måtte selvfølgelig være med i dette antrekket også, hehe :) Jeg hadde også på gullsmykket fra mandagens antrekk, men det vises ikke på disse bildene.


  

Jeg viser ikke antrekk fra hele uken fordi noen dager hadde jeg på samme klær, og noen dager var jeg på stranden og da ble antrekkene kjedelige for å si det slik. Men uansett. På lørdag bestemte jeg meg for å bruke den nye jakken fra Bershka, som jeg virkelig elsker mønsteret på. Synes det er kjempepent med blomsterprint! Jeg har ønsket meg en kimono lenge, og da jeg så den kimonolignende jakken på bildene over hos Bershka måtte jeg bare ha den :) Sandalene er også nye, og jeg er skikkelig fornøyd med dem også. Synes de minner veldig om en modell fra Birkenstock! 


 

 

På søndag (i dag) gikk jeg for et enkelt og avslappet antrekk. Crop-toppen fra Primark er genial å ha i varmen, og jeg synes den gikk bra i sammen med en litt høytlivet shorts (holdt på å si høyhalset, haha :P) Skoene fra markedet begynner å bli temmelig slitte, men jeg synes det gir et annerledes og stilig preg over skoene. I dag er det nærmere 40 grader ute (!), så et par solbriller måtte til. Snørene til solbrillene som henger rundt halsen er utrolig praktiske, og hvis du er i Spania/Torrevieja, kan du finne dem på de lokale markedene.

  


Antrekk: shorts og hvit topp

 

Hei ♥ Over ser du et antrekk jeg brukte for et par dager siden. Shortsen og toppen er ny, og jeg er kjempefornøyd med begge to! Shortsen var litt for liten da jeg kjøpte den, så i går fikk jeg byttet til et nummer større, noe som passet bedre. Da kan jeg i tillegg bruke den et par år framover regner jeg med :-)  I dag har jeg gått en laang tur og trent litt, så nå er jeg veldig sliten, men det gjør ikke noe, for i dag er det TV-titting som står på planen - noen andre som skal se fotballkampen mellom Tyskland og Frankrike? Jeg fant en veldig god oppskrift på smoothie for litt siden, så smoothie står på menyen i kveld, hehe. God sommer  ♥

  


Antrekk: burgunder topp og grå cardigan


Cardigan fra Brandy Melville / Topp fra Brandy Melville / Bukse fra Bikbok / Sko fra Nike


Hei! ♥ I dag har jeg tenkt å vise dere et antrekk jeg har brukt mye av i det siste! Helt siden jeg kom hjem fra Oslo har de fleste antrekkene mine bestått av klær fra Brandy Melville, hihi. Jeg tror faktisk Brandy Melville er favorittbutikken min, bare synd den ligger i Oslo, og ingen andre steder i Norge. Men nok om klesprat; nå skal jeg snart hive på meg treningsklærne og trene. Har kommet inn i en slags treningssirkel de siste månedene. Jeg trener for det meste styrke og uutholdenhet, og da gjentar jeg som regel de samme øvelsene hver dag. Jeg får komme meg opp av stolen, så snakkes vi! God påske!
 


 


Antrekk: høyhals og flannelskjorte
Hallo der ♥ I dag skal jeg vise dere et antrekk jeg hadde på for ikke så lenge siden. Jeg synes at kombinasjonen av antrekket er perfekt; en høyhalset grå genser, mørk flannelskjorte og mørke bukser! Har fått dilla på å gå med mørkfargete plagg i det siste, og synes det er kjempestilig. Jeg husker at jeg alltid gikk med pastellfarger før, hihi, så det er veldig bra med en forandring. Planen for kvelden er å se norske talenter og fortsette å lese boka "Etter deg". Jeg likte veldig godt "Et helt halvt år", så nå er jeg veldig spent på om denne boka er like bra. Gleder meg i en haug til å se filmen når den kommer på kino!!
 


 


 


Winter outfit


Cardigan fra Vero Moda / Topp fra Zara / Bukse fra Bik Bok / Støvler fra Hunter

Jeg husker jeg måtte ta på jakken med jevne mellomrom da jeg tok disse bildene, brr! Jeg tør faktisk å påstå at det er rundt minus 10 grader ute, for et lite tjern hvor jeg bor har til og med fryst til is (og isen er mange centimeter dyp!) Så da var det på med skjerf, ullsokker, varm jakke og hele pakka, hehe. Som du sikkert ser, så har det snødd masse i det siste, men ærlig talt så kunne den ha kommet en måned tidligere, hehe. Men jeg klager ikke så lenge det ikke regner og blåser, det er liksom det verst tenkelige værscenarioet. Nå kjenner jeg virkelig at jeg vil ha helg (og tacoo ikke minst), det skal bli deilig ♥

Hva synes du om antrekket?
Snør det der du bor?


Gårsdagens antrekk

Hallo ♥ Under ser dere antrekket jeg hadde på da jeg var på shopping i går! Siden det er romhjulssalg, tenkte jeg det var en perfekt anledning å dra på shopping, hehe. Bik bok har 50 % på en mengde varer, og Cubus har faktisk 30 % på hele butikken, så her gjelder det å slå til! Jeg fikk blant annet kjøpt et skjørt som jeg har ønsket meg ganske lenge, og som passer utrolig bra nå i vinter, men spørs om det blir litt kaldt å gå med det (og jeg som fryser så lett, iiiip). Men til våren skal det i alle fall bli brukt en god del! Jeg tenkte å lage et innkjøpsinnlegg om ikke så lenge, så bare til å følge med videre på bloggen. 

- gårsdagens antrekk - 


Genser fra Pull & Bear / Bukse fra Bik Bok / Sko fra Nike / Votter fra Uggs / Jakke fra Svea

Hva synes du?
Hvordan liker du å gå kledd i vinter?


Outfit of the dayCardigan: Primark / Bukse: Stradivarius / Topp: Primark / Smykke: marked / Armbånd: Bershka

Hva synes du om antrekket?


Gårsdagens antrekk


Heisann :-) Dette er hva jeg hadde på meg i dag. Har blitt utrolig glad i denne blåfargen som er på genseren. Føler liksom at den er litt spesiell siden fargen er en blanding av lilla og blå (?). Både smykket og genseren er fra Topshop, og jeg kjøpte dem faktisk som et sett fordi jeg syntes at de passet så godt i lag. Jeg lette også etter noen bukser på Topshop, men de hadde ikke i min størrelse, noe som var et lite nederlag siden Topshop er kjent for bukser av bra kvalitet. Men det gjør ingenting, for jeg fant kjempemasse annet fint da jeg var i London 

Hva synes du om antrekket?
Er du like glad i Topshop som meg? 


Dagens antrekk


Klokke: Bijou Brigitte / Genser: Brandy Melville / Bukse: Gina Tricot / Sko: Nike Kaishi

Hallo  Dette er antrekket jeg hadde på meg i dag. Skoene er forresten nye, og de er veldig behagelige å gå i, noe jeg er totalt avhengig av. Brandy Melville er også kjent for behagelige klær, og genseren jeg har på i dette innlegget er intet unntak, hehe. Så tommel opp for et supercomfy antrekk  Synes det er herlig å kunne gå i lyse farger, det er jo tross alt sommer (selv om været tyder på noe heelt annet). Ah, jeg vil tilbake til Spania. 

Hva synes du om antrekket?
Er du også glad i å gå med komfortable klær?


Antrekk: pastel pink


 

 
Sko fra Din sko / Genser fra Lindex / Vest fra Zara / Smykke fra Zara / Bukse fra Gina Tricot

Hei og god søndag :) Søndag er for mange kjent som den mest avslappende dagen i uka, og jeg bestemte meg derfor kjapt for å gå for et komfortabelt antrekk i dag. Likevel slengte jeg på meg en vest over, sånn at antrekket ble litt mer "pyntete" :) Men må ærlig talt innrømme at det skal bli greit å ta fram sommerklærne framfor den tykke strikkegenseren jeg har på her. Kan nesten ikke tro at vi er i juni allerede (tror nok været har delvis skylden i dette, for hvor har sola blitt av?) Det er i slike dager som dette at jeg dagdrømmer om sol og varme i utlandet, hehe. 

Hva synes dere? 


Old outfit


                                   Hei, hei  Bladde nettopp i bloggarkivet mitt, og fant et upublisert antrekk fra august 2014. Her hadde jeg nettopp kommet hjem fra Spania hvor jeg tilbrakte mesteparten av tida på stranden, hehe. Merker først nå hvor kort hår jeg har i forhold til det jeg hadde i fjor. Får satse på at det vokser masse i sommer! :) I mellomtiden kan jeg glede meg over et par nye innkjøp fra Bik Bok! Bik Bok har 50 % for tiden, og fant masse fine ting som jeg kan vise litt senere. Ha en flott dag videre 

Hva synes dere om antrekket?


Outfit of the day


Jakke fra H&M / Topp fra Bershka / Bukse fra Gina Tricot / Smykke fra Zara / Sko fra Bianco / Ringer fra Bershka

Hei :-) I dag har jeg på meg en topp fra Bershka som er blant mine favoritter, virkelig. Det er svært sjelden jeg finner gode basisplagg som dette, så det må jeg holde øynene oppe etter framover. Har også på meg et par svarte bukser som jeg klippet hull på knærne i dag tidlig, he he. Det ble råstilig! Skoene er ganske nye også (på lik linje med mine "nye" bukser :p), og de kjøpte jeg i vinter. Noe som minner meg på at jeg snaart kan ta fram sommerskoene mine, joho 

Hva synes dere?


Dagens outfitCardigan fra Soaked in Luxury / Topp fra Primark / Bukse fra Gina Tricot / Veske fra Primark / Klokke fra Cmyk

Hei, hei :) Her har jeg på meg en superfin cardigan fra Soaked in Luxury som jeg er fornøyd med! Det at fargen er lysegrå gjør at cardiganen kan matches til det meste, noe som er et stoort pluss :-) Ellers synes jeg at det er perfekt med magetopper nå som det nærmer seg sommer (og benyttet anledningen til å bruke den i antrekket over). Kommer nok til å bruke dette i en del av antrekkene framover også. Nå skal jeg snart hoppe i seng, så sier god natt for nå 

Hva synes dere?


dagens antrekk #190814

 
Cardigan fra Vero moda  Peplumtopp fra Bershka  Bukse fra Gina tricot  Armbånd og diverse fra Bershka

Hallo! I dag var det første skoledag, og dette er antrekket jeg hadde på. Håper dere liker det! 

Når begynte dere på skolen? 


yesterdays outfit

Hallo!  I går var vi ute og spiste, derfor tok jeg på en glitrende topp som jeg fikk fra Nelly forleden. Jeg synes den passet godt til denimshortsen, i tillegg hjalp shortsen til å tone ned antrekket et par hakk :-)

 
Glittertopp fra Nelly  Shorts fra H&M  Sandaler fra marked

I dag har jeg vært på stranden i 5 timer (!) - håper virkelig ikke at jeg er tomatrød nå? Solen er herlig her nede og temperaturen ligger på 30-35 grader hver dag. Kos dere med sola hjemme i Norge også, så snakkes vi i morgen  Hva har dere gjort i dag? 


outfit for summer

    

Hey  Gjett hvem som har fått myggstikk over hele seg? Åh, kjenner jeg blir temmelig irritert over den dumme myggen. Bildene under ble tatt på en kjempefin klippe noen meter fra stranda. Utsikten derfra var helt fantastisk!


Skjørt fra Gina tricot  vest fra Primark  sko fra Din sko  øreringer fra Primark


Her har dere dagens antrekk. Jeg gikk for et sommerlig og rosa antrekk. Synes vesten og skjørtet passet kjempefint sammen. For å gjøre antrekket ekstra rosa, matchet jeg det med en rosa leppestift. Øreringene mine fra Primark røffer antrekket opp. Skoene i dette antrekket har jeg nesten ikke fått brukt, så derfor benyttet jeg anledningen i dag 

Dagen har bestått av bading på stranda fra 13.00-14.00 og soling på taket noen timer senere. Gleder meg masse til i morgen - da skal vi på kjøpesenteret "Habaneras"! Nå sitter jeg spent og venter på dagens høydepunkt: resturantbesøk. Litt senere stikker vi opp til en resturant hvor man betaler 10 euro og kan spise så mye man vil. Høres bra ut det :-) 


Hva synes dere om dagens antrekk? 


svart skjørt og rocka vest

 
Skjørt fra H&M  vest fra Primark  sko fra Din sko

Hei, hei! For øyeblikket sitter jeg og gomler i meg siste rester av verdens beste, men samtidig letteste salat noen gang. Salat er en ypperlig og sunn frokostidé utenom det vanlige. Jeg tilsetter bare litt salat, agurk, paprika og mais i matboksen min + ost og skinke for å "piffe" opp smaken litt. Også må vi ikke glemme rømme ved siden av! :-) Dette ser jeg for meg at jeg kommer til å ha med på flyreisen  Er det noe spesielt dere pleier å spise når dere reiser? 

De siste dagene har jeg ikke gjort så mye spesielt. Jeg har bare pugget litt spanskgloser fordi jeg vil gjerne praktisere spansken min når jeg reiser! I går var jeg ute i sola og tok bilder. Jeg har bla. laget et par forhåndspubliserte innlegg til dere som jeg skal publisere mens jeg sitter på flyet. Senere i dag skal jeg ut å jogge, hehe. Kos dere masse i ferien! 


                                                                                

Tommel opp til hjemmelaget salat! Hva synes dere? 


outfit from shopping


 
Jakke fra Stradivarius  Øredobber fra H&M  Topp fra Gina Tricot  Bukse fra Lefties

Heisann! Oh, jeg har virkelig fått tak i den perfekte, svarte buksa. Over ser dere antrekket jeg brukte da jeg handlet. Ganske komfortabelt, egentlig! Jeg hadde planer om å blogge rett før jeg gikk til handlesenteret, men tiden var så knapp. Nå har jeg nettopp kommet hjem med et par nye bukser. Har tenkt til å bruke dem når jeg reiser til Spania :-) Kjøpte ikke noe mer fordi jeg har tenkt til å spare penger til ferien. På kjøpesenteret som jeg skal til en las vacaciones de verano, Zenia Boulevard, finnes det både Primark, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear og mer 

...Og da var videobloggen opplastet til youtube. Tar sikkert litt tid før den kommer på kanalen min, men i morgen blir det video, dere! Et lite minihint er at den har noe med sommer å gjøre.


 

Hva synes dere?


dagens antrekk

Hei og god ettermiddag  Setter stor pris på alle de fine spørsmålene fra forrige innlegg. Det skal bli kjekt å svare! I dag sto jeg faktisk opp klokken 8, så jeg føler dette har vært en effektiv tirsdag så langt. I går var det jo sankthans, og kvelden ble tilbrakt sammen med favorittserien min, pretty little liars. Har faktisk kommet til sesong 2, hehe. 

 
Topp fra Gina Tricot  skinntights fra Nelly  sko fra Din Sko  solbriller fra marked  clutch fra Lindex

I dag følte jeg for et litt mer rocka antrekk! Sammen med et par rocka sko, en svart clutch og en kul tights ble denne looken komplett. Jeg elsker forresten den nye toppen min fra Gina Tricot. Dere får se mer av den i den kommende videobloggen. I skrivende stund ser jeg en diger, svart sky som nærmer seg. Tror nok ikke jeg kommer til å være ute i dag for å si det sånn. Heldigvis har jeg Lauren Conrad sin bok "Style" ved min side, så det skal nok gå bra :-) 

    


 

Hva synes dere? 


antrekk: 23.03.2014

 
Ryggsekk fra spania, skinntopp fra blanco, cardigan fra risøe, øredobber fra primark

Hey! Hvordan har dere det? På fredag var jeg og handlet litt nye fine vårklær som jeg gleder meg til å vise. Ellers har jeg ikke gjort så mye annet spennende i helga. I går var jeg ute og tok litt antrekksbilder, men cirka en halv time etterpå begynte det faktisk å snø, hihi. Åh, jeg har virkelig ikke lyst på snø nå som det nesten er april... spesielt ikke med tanke på vårvideoen som jeg skal spille inn. Snø til vårvideo, hva sier dere, heh?  
Bukse fra stradivarious, sko fra din sko 

Likte dere antrekket? Hva skal dere gjøre i dag? 


Hvilket antrekk? #5

Haha, her har dere både nye og gamle bilder av tidligere antrekk. Bildene til høyre --> er gamle, mens de til venstre <-- er nyere. Hihi, hva synes dere? Liker dere best de gamle antrekkene eller de nye? Hvilket antrekk likte dere minst? 

Neste innlegg blir i Spania, johooo :D 

 

         #antrekk #inspo #outfits #inspirasjon #fashion #trender #2013 #sommer

.
 

 

                                                                                // Forhåndspublisert innlegg: i dette minuttet sitter jeg på flyet til Spania. <3

 


dagens antrekk - 210713


DIY vennskapsarmbånd 

I dag var det så utrolig varmt at jeg gikk for et sporty og ganske tøft antrekk egentlig! I tillegg tok jeg på med vennskaps- armbåndene som jeg også skal ha med til Spania. Fargene er så utrolig skarpe, noe jeg elsker! Hva synes dere om antrekket? 

 
 
Bukse fra vila
Øredobber fra h&m 

Ha en fantastisk dag videre, gled dere til blogging i Spania <3

 

         #antrekk #outfit #diy #armbånd #håndlaget #flette #neon #fashion #sporty #blogg

.
 


 


dagens outfit - 20.07.13


Smykker fra h&m 

Ble visst et bildedryss på dere med dagens antrekk! Har vært litt dårlig til å oppdatere i det siste, så satser på at dere liker dagens innlegg. Dette er et ganske enkelt antrekk, nemlig svart og hvit. Skoene skiller seg litt ut da, i og med at de er grønne. 


Genser fra h&m
Bukse fra vila  

Hva synes dere om antrekket søteste lesere? Ville dere gått med det selv? :* 

 

               #antrekk #outfit #inspo #chanel #fashion #mote #hår #flette #bilder #blogg

.
 

 


detaljer fra dagens antrekk!

 
 

Hei dere <3

Beklager for litt smådårlig blogging nå i det siste, jeg får ta det igjen til dere med masse herlige bilder fra Spania! Spørsmålsrunden dere har spurt om kommer forresten på søndag. Dere kan fortsatt sende inn spørsmål >HER<Hva synes dere om smådetaljene fra dagens antrekk? :* 

 

                    #sneakpeak #antrekk #outfit #details #spørsmål #bilder #blogg

.
 
dagens soutfit - 080713


Topp fra Spania
Cardigan fra risøe 

Hei flotte lesere :* 

Noen som er i feriemodus? Det er jeg! Reisen går til Spania om ca. 2 uker, og gleder meg veldig mye. Det har kommet et stort og nytt shoppingsenter der - kommer selvfølgelig til å ta bilder av dette og blant annet butikken primark. Gleder meg veldig til å besøke zara, bershka, mango og alle mine favorittbutikker i Spania. De har så mye fint! 

 
Bukse fra gina tricot
Sko fra din sko 

 

Husk å like facebook siden min >HER< for daglige oppdateringer. Du kan også følge meg på twitter >HER<

Hva synes dere om antrekket? Vi skrives litt senere fineste lesere :* 

 

                               #outfit #antrekk #shoes #natur #sommer #sol #blogg

.
 

dagens soutfit - 050713

 
Topp fra Spania
Leggings fra marked i Spania

Hei alle morgenfugler :* 

Så koselig at mange av dere likte dekslene fra forrige innlegg - nonstop dekselet var veldig populært blant dere! Dere burde virkelig glede dere til konkurransen som kommer litt senere i dag, premien er nemlig noen av disse dekslene. 


Solhatt fra h&m 

Vi skrives igjen til konkurransen i neste innlegg! Noen som gleder seg til konkurranse? Hva synes dere om dagens soutfit? :* 

 

                          #antrekk #outfit #fashion #mote #klær #sommer #sol #blogg

.
 

dagens soutfit - 300613

 

Hallo flottinger :*

I skrivende stund føler jeg meg litt syk, er derfor usikkert om det kommer flere innlegg i dag. Hadde jo selvfølgelig vært kjekkest med 2 innlegg, men vi får se hvordan formen føler seg. 

Fikk knipset litt antrekks-bilder til dere - i dag var det litt småkaldt synes jeg. Derfor gikk jeg for varme boots, høstfarget bukse og en stor, varm genser.. Også må vi ikke glemme de trendy hanskene, utrolig tøft at det er en åpning for litt av hånden, dermed setter neglene litt farge på antrekket også. Hva synes dere om min store og fluffy genser fra Lindex? 


Genser fra Lindex
Bukse fra Vila

 
Uglesmykke fra Spania

Får håpe dere likte antrekket da, og at min høstmatch falt i smak hos dere. Jeg krysser fingrene for at formen føler seg litt bedre senere, og at jeg dermed får oppdatert dere med et veldig kjekt innlegg. 

Hva synes dere om antrekket mitt? Hvordan er været hos dere? :* 

 

                                        #outfit #antrekk #boots #owl #genser #blogg

.
 

velkommen


Hei :-) Jeg heter Sandra, og jeg er en skriveglad jente på 17 år som liker å blogge om klær, sminke, mat og interiør. Håper du liker det du ser!

For kontakt
bysanni.blogg@hotmail.comdesign

designet er laget av ane karene
hits