New in from Sephora

 Hei ♥ I dag tenkte jeg å vise en ny foundation i pudderform, som jeg kjøpte i Alicante for noen uker siden. Jeg har alltid hatt lyst på et slik foundation fordi jeg vet at den er god for huden, men jeg har aldri tenkt mer over det og bare latt den være. Men da jeg så den i Sephora butikken i Alicante kjøpte jeg den, og det er jeg veldig glad for, for akkurat nå tror jeg at huden min virkelig trenger den. Jeg har fått litt kviser i det siste, og jeg vet ikke om det kommer av sola eller vannet i Spania som er litt annerledes enn i Norge. Men uansett så føler jeg at det skal bli deilig med en ny start for huden når jeg kommer hjem igjen til Norge, og jeg håper foundationen kan hjelpe meg med det. Jeg er usikker på dekkevnen til Bare Minerals, men så lenge den dekker noenlunde greit skal det gå :)

 

 

 

 


New shoes


 
  

 

 

 

Åh, jeg er så utrolig fornøyd med de nye skoparene jeg har kjøpt! Alle skoene er veldig behagelige å gå i, men Nike Roshe Run ligger på et helt annet nivå for å si det slik. Det er de mest komfortable skoene jeg noen gang har prøvd, og det er såå herlig å gå med dem, hehe. Jeg elsker å bruke joggesko som hverdagssko, og jeg husker at jeg brukte mine forrige Nike sko hver eneste dag (med unntak av noen dager) i hele forrige skoleår, haha. Så det sier kanskje litt om min obsession for joggesko, hehe :) Så en positiv forandring er jo alltids bra! Hvis det er noen ting du lurer på angående skoene, så er det bare til å legge igjen en kommentar. Jeg håper du har en kjekk sommer videre :)


 
 


Innkjøp av genser fra Brandy Melville

 

Heisann ♥ Fra innkjøpsvideoen viste jeg en del ting jeg kjøpte i Oslo, men nå tenkte jeg å vise den ene genseren på. Synes den er så laid-back og avslappet, samtidig som den ser kul ut. Jeg lette etter plagg med en slik alienlogo da jeg var på Brandy, og i begynnelsen fant jeg ingen. Så rett før jeg skulle dra (skulle bare opp en etasje og legge tilbake noen plagg jeg hadde prøvd), fikk jeg out of nowhere øye på denne genseren!! Jeg skjønner virkelig ikke hvordan jeg kan ha oversett den siden jeg tilbrakte ca. 2 timer i Brandy Melville butikken, haha. Genseren har et mykt stoff inni og et litt "hardere" stoff utenpå. I antrekket på bildene har jeg valgt å matche den med en rød flannelskjorte som jeg har knyttet rundt livet. Jeg synes det ble stilig!

  


Latest purchases

- N E W   I N -

1. Hettegenser fra Bik Bok
2. Neglelakker fra Kiko og Essie
3. Skjørt fra Gina Tricot
4. Skjorte fra Tommy Hilfiger
5. T-skjorte fra Gina Tricot

Hei! I løpet av høsten har det samlet seg et par nye plagg i garderoben. Over ser du hvilke! Hettegenseren kan man kun kjøpe via Bik Boks hjemmesider fordi det er en del av en svensk kolleksjon som kun selges i Sverige. Synes kolleksjonen er kjempefin, så du burde absolutt ta en titt på den ♥ Er det bare meg, eller ønsker du også at det skal være høst for alltid, fordi da kan man gå med høstklær året rundt? Heldigvis er det ikke vår enda (uff, det hørtes faktisk litt galt ut), men selvfølgelig skal det bli deilig med finere vær. For tiden teller jeg ned til vinterferien, som faktisk bare er rundt en måned til. 


Hva synes du om innkjøpet?
Hva slags årstid er din favoritt, og hvorfor?


Innkjøp fra romjulssalget


- Cardigan fra Vero Moda -

- Skjerf fra Cubus -

- Skjørt fra Bik Bok -

- sko fra Nike -

Hei ♥ Over ser du innkjøpene fra romjulssalget på lørdag. Jeg kjøpte også en pysjamas, men jeg hadde den ikke tilgjengelig da jeg skulle ta bilder, og en pysjamas er vel kanskje ikke så veldig interessant? Uansett, jeg er storfornøyd med det jeg fikk kjøpt, og prøvde å gå etter basisplagg som jeg vet at jeg kommer til å bruke mye. For eksempel den grå cardiganen som passer til omtrent alt! ♥ Treningsskoene kjøpte jeg ikke på salget, men jeg tenkte det ville være greit å ta dem med likevel. Har merket at jeg går veldig mye med burgunder, svart og grått for tiden, og innkjøpet gjenspeiler kanskje det (hehe)?


Hva synes du om innkjøpet?
Har du gjort noen kupp i det siste?


Nike Kaishi Run
For noen uker siden gikk jeg til anskaffelse av et par Nike Kaishi Run, og tenkte bare å vise litt nærmere bilder av modellen. Er i alle fall superfornøyd, og har gått i dem så å si hver eneste dag siden skolen startet. Det fine med fargen på skoene, er at fargen passer til alle slags antrekk! Liker også at skoene har litt høye hæler, det gjør dem bare unike og spesielle :-) Men nå skal jeg ta og se noen serier, og nyte resten av søndagen 

Hva skal du gjøre idag?
Hva synes du om skoene fra Nike? Har du en lignende variant?


Ny, sommerlig topp fra bik bok

 
      Florida top fra Bik Bok (HER Gullsmykke fra Bershka 

Hei, hei :-) Jeg starter bloggingen for fullt igjen nå, og det skal bli kjekt. Kommer nok ikke til å blogge like hyppig som før, men regner med at jeg poster 1-2 moterelaterte innlegg i uka. Har mange kule plagg kjøpt i Spania som jeg nesten ikke klarer å vente med å vise! En del plagg er også rettet mot et mer sommerlig vær, men det passer ypperlig nå som sommersolen begynner å titte fram :)

Jeg starter med å vise denne søte toppen jeg kjøpte på Bik Bok på fredag. Har sett på denne toppen en god stund nå, og på fredag måtte jeg slå til! Elsker de søte blomstene på toppen; hele mønsteret er rett og slett knallfresht! Har merket at de fleste butikkene bugner av overdådige blomstermønster, eller abstrakte mønstre generelt, så det tyder jo på at det er ganske populært. Uff, jeg må virkelig skaffe meg flere mønstrete plagg, siden garderoben min nesten bare består av ensfargete klær. Andre som er i gang med sommeroppgraderingen?

Liker dere også den nye mønstertrenden? 


innkjøp fra primark, stradivarious etc.

 
Skjorte fra stradivarious

Hey! Som noen av dere merket rakk jeg ikke å publisere et blogginnlegg til dere i går. Håper det går fint! Jeg er forresten i skikkelig videohumør for tiden, så tenker at jeg starter å filme en video i en av de kommende ukene. Lookbook-videoen ble jo ikke noe av, og nå som det ikke er vinter lenger må jeg finne på noe nytt. Gled dere! 

Pga. en lang bloggpause rakk jeg ikke å vise dere innkjøpet fra spania sommeren 2014. Jeg kjøpte litt mer enn dette, men hvis dere følger nøye med i antrekkene mine framover så finner dere dem nok der, hihi. Jeg hadde aldri vært på primark før sommeren, og jeg ble superglad da jeg fant ut at butikken var i torrevieja. Det var iallefall megakjekt! Skjorten dere ser over er fra stradivarious, en annen helt fantastisk butikk med nydelige klær. 


Rutete topp fra primark

 
 
Denimvest fra primark, solbriller fra marked, croptop fra primark, rødt skjerf fra marked, skjorte fra stradivarious

Jeg gleder meg utrolig mye til jeg skal til spania igjen denne sommeren. Da skal jeg være der i 5 uker! Innkjøpene jeg kjøper dere nede skal jeg spille inn på video mens jeg er der. Det ser jeg virkelig fram til!

Hva synes dere?


mitt siste vårinnkjøp

  
Jakke fra lindex, vest fra b.young, strikkegenser fra mango, topp fra primark

Åh, herlighet jeg er helt forelsket i den nye vårjakken min... det er den fineste jakken jeg noen gang har eid. Synes sånne vaffeljakker er såå fint, og endelig har jeg en selv! Jeg tror nok det er bittelitt for kaldt å bruke den helt enda, men jammen meg som jeg gleder meg til det blir varmere. Er utrolig fornøyd med alt det andre jeg har hamstret inn til våren også. Nå som det er vår skal det bli spennende å ta fram alle pastellklærne mine. Lyse farger hører vel våren til?? Nå skal jeg stelle i stand litt taco. Perfekt start på helga sammen med en rykende ny episode av norske talenter. Jeg kan ikke annet enn å smile fra øre til øre. Vi blogges i morgen fantastiske lesere - husk å nyte kvelden! 

Hva synes dere?


min nye macbook pro

 


 

Hellu! I dag våknet jeg virkelig opp til det beste været noen gang. Det er så kjekt å ta bilder når solen er på sitt sterkeste - bildene blir så lyse og fine. Forresten, det tok litt tid før jeg fikk lastet opp romvideoen igår, så jeg fant ut at det var bedre å publisere den til dere i dag. Nå skal jeg snart ut og spise på ikea, det blir kjekt. Noen andre som elsker kjøttboller i brun saus?? Det må virkelig være noe av det beste som finnes, spesielt sausen... 

Tilbake til innlegget. I fjor fikk jeg macbook pro til jul, og jeg var såå fornøyd. I begynnelsen var den litt vanskelig å lære, men når jeg virkelig kom inn i den var det bare helt fantastisk. Jeg får nesten frysninger nedover ryggen når jeg tenker på hvor treig min forrige pc var... Ser dere forresten veska ovenfor? Den kjøpte jeg på Primark i fjor, og den er jo bare perfekt til den nye mac-en min. Den kostet 9 euro, og jeg tror kanskje den selges der fortsatt.

 

Hva synes dere om min macbook pro? Likte dere veska? innkjøp: vintersko for 2014

Hei til alle mine flotte lesere. Hvordan har dere det? Nå har jeg nettopp gjort litt Spansk og skal om noen få strakser laste opp romvideoen til dere på youtube. Jeg er nybegynner på imovie, men jeg tror jeg greide det ganske bra. Denne gangen viser jeg dere hele rommet mitt, og ikke bare en vinkel av det slik som sist gang. Gled dere masse!

Uansett, nå som det er vinterferie benyttet jeg anledningen til å kjøpe meg et par nye vintersko. Det er jo ikke kjekt hvis de tynne converse-skoene mine blir helt klissvåte ute i regnet, hehe. Mine nye vintersko tåler iallefall regn og har godt med foring inni seg. Jeg er spesielt fornøyd med de brune skoene - de passer jo til aalt.  

Ønsk mine nye boots velkommen inn i skosamlingen min! Med sine tykke såler tror jeg nok at disse er de perfekte vinterskoene. Jeg er veldig fornøyd med dette skoparet. Dere kommer nok til å møte på dem i lookbook-videoen som jeg skal filme på onsdag, hihi. Jeg kjøpte dem på DNA til 899,-.

Etter å ha gått med mine hvite converse i et års tid var det virkelig på tide med en ny farge. Jeg synes at vinrød er kjempefint, så da gikk jeg for det. Tommel opp for converse med foring da! Kjøpte dem på DNA til 999,-.

Da skal jeg laste opp romvideoen på youtube. Satser på at jeg får publisert den i dag, evt. i morgen. Vi snakkes!  


mitt nyeste kupp - skuldervesken!

 
Jumpsuit fra sheinside

Hvordan har dere det i dag? Temperaturen har vært kanonhøy de siste dagene, vi får håpe det fortsetter slik. Hva er vel bedre enn å bruke dagene på stranden? Jeg har knipset litt bilder til dere av mitt nyeste kupp - skuldervesken! 

Til dere som spør når vinnerne av konkurransen blir avslørt og hvordan det foregår: vinnerne av konkurransen blir avslørt i morgen. Jeg lager lapper med navn på alle deltakerne og legger dem i ei bolle. Vinnerne blir kontaktet via email. 

 

Tenkte forresten å kjøre i gang en spørsmålsrunde i morgen, hvis dette er noe dere vil??? Kos dere :* 

 

                              #innkjøp #new #in #veske #skulderveske #chanel #blogg

.
 


 


new in + cake


 
Grå og hvit t-skjorte fra cubus


Grønn shorts fra cubus

 
Hvit genser fra cubus

 
Skinnjakke fra vero moda
Bukse fra carlings (kommer et eget innlegg om denne snart)

Bakte forresten verdens fineste 17.mai kake i dag <3 <3 <3


Under bakinga xD xD xD


Fikk tatt litt bilder av innkjøpene jeg kjøpte i går. Skal ha på dette til 17.mai i morgen, kommer sikkert et outfit i morgen skal dere se. Var på et bra salg hos cubus i går, så da måtte jeg slå til med shorts, t-skjorte og genser til under hundrelappen. :-)

Også må vi ikke glemme kaken jeg bakte. Så den ikke herlig ut? Prøvde å lage et 17.mai flagg på overflaten til kaken med blåbær, jordbær og krem, synes jeg greide det ganske bra jeg. Spørs om dere er enige da, så dere får kommentere i vei.

Skal om en times tid skru på eurovision på nrk1. Satser på at Norge kommer videre, margaret berger er jo så bra. Hva synes dere om innkjøpet (verdens beste lesere<3)? 


my new shirt


Fra h&m

OOG slik ser den nye skjorten som jeg kjøpte når jeg var med en venninne for noen dager siden. Somsagt, den var på tilbuud og utrolig fin. Elsker slike plagg laget av dongri, spesielt når det er snakk om skjorter :-) 

Woow - over 1000 views av romvideoen på youtube i går! Tror det er 1300 nå, og det er jo kjempebraa... bare noen dager siden jeg publiserte den. La forresten merke til en veldig søt fanvideo til meg, noe dere kunne tenke dere å se? 

Kanskje dere ser at jeg har på de nye øredobbene fra bikbok også?<3


en liten smakebit på innkjøpene...


Gensere fra h&m
Øredobber fra bikbok
Øredobber fra glitter 

Heei dere! I går var jeg på shopping med en venninne, også kjøpte jeg meg noen ting. Begge genserene er begge fra salget hos h&m, så de var veldig billige. Øredobbene synes jeg var såå søte, også passer de jo perfekt til genserene. Enig eller? :-) 

Tenkte å lage et større innlegg om genserene hvor jeg viser dem på osv, men her får dere iallefall en liten smakebit på dem! Forresten! Gled dere til i kveld da folkens - da kommer videobloggen som er... ROMVIDEO! 


mine nye sko


Sko fra skopunkten

Hei verdens beste lesere! Hva synes dere om de nye skoene mine fra skopunkten? Jeg synes de er råstilige, også ligner de veldig på jeffrey campbells. Det som er så praktisk med dem, er at de har glidelås, slik at du slipper å knytte dem av og på. 


En liten blogganbefaling - torhiiild.blogg.no

 

Vil bare anbefale bloggen til flotteste >Torhild<, hun blogger jevnlig og er flink til å oppdatere. Torhild er 14 år og elsker å blogge. Hun blogger for det meste om hverdagen sin, men kommer også med kjempeflotte outfits og sminketips. Jeg er selv fast leser av bloggen hennes, og jeg synes denne jenta har en skikkelig inspirerende stil! Ta dere en tur innom blogg hennes. 


min nye skjorte


Skjorte fra New Yorker
Bukse fra vila

Hei dere! I dag var jeg i Hafrsfjord hvor det var full sol! Her møtte jeg på noen kjempefine svaner, og de var utrolig tamme! Du kunne stå vedsiden av dem uten at de gjorde noe, haha. Dagens outfit består av min nye skjorte som jeg kjøpte i Stavanger for noen uker siden. Jeg matchet skjorten til noen grønne bukser, synes dere det så bra ut? 

Tusen takk for flotte headere i det siste! Dere må gjerne sende flere headere til meg på emailen min, hvem vet, kanskje jeg bruker noen av headerene dere sender? 
mine nyeste innkjøp


Bukser for 50kr per. Det vil si 150kr for 3 bukser, og det er ikke verst folkens

Her kommer et innlegg med innkjøp fra Stavanger. Er kjempefornøyd med innkjøpene, spesielt buksene til 50kr per på VILA. For et kupp!  Var også en tur innom bikbok, fikk kjøpt meg to gensere, kjempetøffe dem også.

Forresten, kjøpte noen klær fra New Yorker også. Butikken hadde nyåpning for ikke så lenge siden, og skal si for en tøff butikk det var!  Hadde regnet med skyvhøye priser, men billig var det også. Kjempefin butikk, anbefales å besøke.

Resten av innkjøpet...

Her får dere en liten sniktitt på innkjøpet. Kjempefint, ikke sant?
velkommen


Hei :-) Jeg heter Sandra, og jeg er en skriveglad jente på 17 år som liker å blogge om klær, sminke, mat og interiør. Håper du liker det du ser!

For kontakt
bysanni.blogg@hotmail.comdesign

designet er laget av ane karene
hits