hits



Yoghurtis p pinne


 

 


♥ Bruk en spiseskje til legge passe store sirkler av yoghurt p et brett som man kan ha i kjleskapet. Pass p ha et underlag p brettet, for eksempel plastfolie eller bakepapir. 

 

♥ Legg ispinner p alle yoghurtsirklene og dekk med et lag yoghurt opp pinnene for skjule dem. Etterp kan du drysse litt ntter opp og noen blbr. Nttene jeg bruker er hasselntter.

 

♥ Legg brettet i kjleskapet og la det st der i noen timer. Man br helst la det st over natten for f en ekstra isaktig konsistens. Og det var det; superlett og kjempegodt :)

 


 



Dette er veldig godt! ♥ Hvordan smaken p yoghurtisen blir, avhenger av hvilken type yoghurt du bruker. Jeg brukte naturell yoghurt med vaniljesmak, og det passet veldig bra. Jeg er til vanlig ikke s veldig glad i is (en av grunnene er fordi is smelter s raskt og jeg spiser veldig langsomt, haha), men denne isen likte jeg veldig godt :-) Forresten, jeg beklager at noen av bildene ble litt uklare i "step by step"-kollasjen, men det mtte bare bli snn for at jeg skulle f den lysstyrken jeg nsket p bildene. Ellers idag s har jeg ikke gjort s mye annet enn sole meg, lage mat og spille brettspill og kort. Men noen late dager er greit og herlig inni mellom :-) Jeg hper du har en fin sommer ♥ 

 






 


Baking av kanelboller




Nam, nam!Har bakt i hele dag, og det har vrt s kjekt :-) Jeg frlyst til kaste meg over kanelbollene p bildet, hihi.Men de skal g til et salg i morgen hvor pengene doneres til barn som vokser opp i flyktningsleire i urolige deler av verden. Jeg synes dette er et viktig og fint prosjekt, og er spent p se hvordan salget gr i morgen! :)

Hva synes du om kanelbollene?
Er du like glad i kanelboller som meg, hehe?


God morgen




God morgenI dag har jeg laget minipannekaker, men denne gangen har jeg tilsatt litt kokos og melk i, og da synes jeg de ble ekstra gode! Hvis du blar litt lengre ned i bloggarkivet, finner du den originale oppskriften til pannekakene :-) For tiden holder jeg p lese boka "Et helt halvt r", som jeg synes er en veldig rrende og morsom bok p samme tid.Ser fram til lese ferdig denne boka utover i hst

Hvordan liker du starte lrdagen?
Har du lest boken fr?


Oppskrift: sunne, grove minipannekaker




Disse herlige minipannekakene er en perfekt start p hstferien! Jeg startet dagen med lage disse da jeg sto opp
Det eneste man gjr er tilsette ingrediensene i en bolle, rre og steke p stekepanna til de blir middels brune p begge sider. Med andre ord superenkelt og veldiggodt! Oppskriften gr til omtrent 5 sm pannekaker, noe som passer bra til en eller to personer. De smaker ogs veldig godt med br p toppen, eller smr og krem hvis det for eksempel er til helgekos. Du kan selvflgelig ha 1/2 banan oppi rren i tillegg, slik at det blir bananpannekaker. Namnamn

Hva synes du?
Har dusmaktdette fr?


sunn og frisk middag


En liten oversikt over alle de herlige fruktene, og et bilde av stavmikseren som mikser i vei blomklen.

Endelig?. Etter mange dager med drlig internett, kan jeg sette meg ned og blogge :-) Har i mellomtiden selvflgelig filmet en video og tatt litt bilder her og der. For en uke siden var jeg p "La zenia boulevard", s bilder derfra kommer snartN har jeg, overraskende nok, vrt i Spania i hele 2 uker... Tiden gr s fort! Heldigvis er det ca. 3 uker igjen

I dag mikset jeg sammen en kombinasjon av god frukt - 20 moreller, 1 kiwi, 10 bringebr og 1 banan. I tillegg hadde jeg isklumper og iskrem oppi. En rykende varm blomklsuppe toppet med en dsj bacon smakte perfekt ved siden av.



Hva synes dere? Har dere smakt blomklsuppe fr?


two-layered milkshake

 

Heei dere  Har dere det fint i Norge, hoho? N har jeg nettopp kommet hjem fra stranden som heter "Playa de los locos". Den er veldig fin! Masse vind + stekende sol er virkelig en herlig kombinasjon spr du meg. Rett fr jeg kom til stranda tok jeg ogs noen outfitsbilder p en kjempefin klippe. Om 1-2 timer skal jeg opp til treningsparken og senere blir det saus med kjtt og potetstappe. Det lyder bra! Men n kan vi g over til grsdagens oppskrift... milkshake! 

M bare advare dere om at denne er farlig god og veldig, veldig mektig. I gr greide jeg faktisk ikke spise mer enn en kake + denne milkshaken. Det som er s praktisk, er at man kan blande oppi supersunne ingredienser, f.eks. gulrtter, uten at man kjenner det p smaken. Dermed slr man to fluer i en smekk, hihi. Milkshaken ble drukket opp mens jeg s p VM i fotball for aller frste gang... Det var jo kjempespennende! Andre som s Brasil mot Colombia i gr kveld?  

 You will ned... 

1 banan  2 kiwi  ca. 7 spinatblader  ca. 10 bringebr  naturell vaniljeis  Mrk sjokolade  En morell/et kirsebr

 Frst lager du det grnne laget. Miks sammen ca. 5 kuler med vaniljeis, en halv banan, 2 kiwi og 7 spinatblader. Hell denne blandingen oppi en bolle eller et glass, legg det i kjleskapet og la det frosne litt mens du lager det rosa laget.

 Til det rosa laget mikser du sammen 10 bringebr, en halv banan og 5 kuler med vaniljeis. La det rosa laget ligge i mikserbeholderen, adskilt fra det grnne laget.

 Lag sjokoladepynten ved raspe mrk sjokolade p et rkostjern. Lag krem selv eller kjp krem p ferdigboks. 

 Hell det grnne laget oppi et glass til det dekker halvparten av glasset. Hell s det rosa laget forsiktg opp der igjen. Pynt med krem p toppen, sjokolade og en morell/et kirsebr. 


 

Hva synes dere om dagens milkshake? Er dette noe dere vurderer prve ut?


sweet, crispy and creamy

                                                                               

Hei! N har jeg faktisk nettopp kommet hjem fra en joggetur i skogen. Det fltes bokstavelig talt som om jeg svevde over bakken da treningskten var ferdig. S n sitter jeg her og spiser frukt, og fler at dette har vrt en sprek onsdag! Men tilbake til dagens oppskrift: tilslrte bondepiker  


 

 

For 4 porsjoner i glass trenger du...

 2 dl strkavring  1 ss sukker  1 ts kanel  2 dl kremflte  1/2 ts sukker  4 epler  3 ss sukker  1 1/2 dl vann

 

  

Hakk opp 4 epler i terninger. 

Stek kavring, sukker og kanel sammen i en stekepanne ved svak-middels varme. Stek i ca. 3 min, ikke la det bli brent. Her bruker jeg ferdigkavring fra pose.

Kok opp 1 1/2 dl vann. Tilsett s eplene, og la dem ligge der i 20-30 min. Nr de begynner bli myke, hakker du dem med potetmosejern. Tilsett s sukker.

Pisk vanlig kremflte.

Legg eplemos, kavring og krem lagvis oppover i et porsjonsglass.

 


 

Hva synes dere?


oppskrift: superste fastelavnsboller

1/2 pk gjr 2 dl lunken melk50 g margarin4 ss sukker1 ts kardemommeca. 5 1/2 dl hvetemel

Smuldre gjren i en bakebolle, tilsett litt av den lukne melken og rr om.

Tilsett resten av melken, margarinen, sukkeret og kardemommen.

Hell oppi litt og litt hvetemel og rr til deigen er fast og slipper bollen.

Sett til heving i 15 minutter, og form etterp deigen til en plse og del opp i ca. 10 stykker.

Sett til heving enda en gang p et brett i 10 minutter, og pensle dem s med egg og melk.

Stek ved 240 grader midt i ovnen i 6-7 minutter.

Lag krem mens de steker. Miks flte og 2 ss sukker.

Del bollene i 2, legg flte inni og sil evt. melis opp. Jeg har pyntet med rosa perler ogs!

Hva synes dere?


nybakte cupcakes

DETTE TRENGER DU:
Melkesjokolade
4 egg
Bakepulver
Hvetemel
Sukker
Margarin

SLIK GJR DERE...

Legg halvparten av sjokoladebitene fra melkesjokoladen i en bolle, og legg p noen biter med margarin.


Legg den lille bollen i mikroblgeovnen helt til det blir "saus", og ta deretter 4 egg oppi en STOR bolle.


Hell sukker oppi blandingen, og vips dette sammen.


Ta hvetemel og 2-5 skjeer med bakepulver i deigen og bland dette sammen. S tar du en gryte og varmer opp resten av sjokoladen.


Hell den frste bollen med sjokolade oppi deigen. Deretter heller du den andre gryten med sjokolade og heller oppi. Bland deretter alt.


Ta cupcakeblandingen i sm former. Deretter steker du dem ved 175 grader i 20 minutter. Resultatet vil deretter se slik ut.

Jeg og noen venner lagde cupcakes i dag, og jeg synes resultatet ble veldig godt. Senere vil det bli publisert innlegg hvor jeg og mine venner gir terningskast til cupcakene og forklarer hva vi synes om dem. Er dere spente? Skal dere prve lage slike cupcakes? Send meg gjerne bilder til emailen min, bysanni.blogg@hotmail.com om hvordan resultatet deres ble nr dere flgte oppskriften vr! Kanskje jeg publiserer bildene p bloggen min, hvem vet?


velkommen






Hei :-) Jeg heter Sandra, og jeg er en skriveglad jente p 17 r som liker blogge om klr, sminke, mat og interir. Hper du liker det du ser!

For kontakt
bysanni.blogg@hotmail.com



design

designet er laget av ane karene