Tips: dette kan kokosolje brukes til


 


 ♥ Behandling av slitte hårtupper (som hårkur). Ved å ta litt kokosolje i hånda og massere det inn i hodebunnen og i hårtuppene kan man få sunnere hår. Jeg pleier å ta i kokosolje et par timer før jeg dusjer. Av og til, dagen før jeg dusjer, så ligger jeg med det over natten med noe som dekker håret slik at kokosoljen ikke smitter over på hodeputen.
 


 ♥ Som fuktighetskrem til ansikt og kropp. Man kan smøre et tynt lag med kokosolje over ansiktet og ligge med dette over natten. Dette skal gi naturlig fuktighet til tørr hud, noe som jeg tror jeg kommer til å teste ut! I tillegg kan oljen gi fukt til lepper og føtter, men man må la det virke i noen timer.

 


 ♥ Lindring av solbrent hud. Nå om sommeren er det lett å bli solbrent og da er det perfekt å vite at kokosolje kan brukes til å minske rødheten. Etter at man har tatt på oljen må man oppholde seg i skyggen for ellers kan man svi huden i sola og ende opp med å gjøre det utgangspunktet man hadde 100 ganger verre (hehe). 

 

 
 ♥ Kokosolje som barberingskrem. Vanlig barberingskrem har en tendens til å etterlate huden prikkete, rød og irritert, men kokosolje har en motsatt effekt og skal hindre dette. 

 

 ♥ Som deodorant. Bland kokosolje med 1-2 spiseskjeer natron i en liten beholder. Dette har jeg selv prøvd og det funker :) Men koksolje har lavt smeltepunkt som gjør at den lett blir flytende dersom det er over 20 grader. I Spania pleier koksoljen å bli flytende i romtemperatur, og da pleier jeg å ha den i kjøleskapet i stedet fordi kokosoljen er best å bruke dersom den er litt fast. Etter at den har vært i kjøleskapet tar jeg kokosoljen ut og varmer glassbeholderen under kokende varmt vann for å få den konsistensen jeg ønsker.

 

 ♥ Som sminkefjerner. Likt løser likt og fettet i kokosoljen vil løse opp fettet i sminken og andre sminkerester. Kokosoljen fjerner til og med maskara, men husk å unngå at kokosoljen kommer i kontakt med øynene. 

 

 

 


 

Kilder

http://stylista.no/trender-og-guider/ukens-beautytips-på-budsjett-kokosolje
http://www.minmote.no/#!/artikkel/22929073/hud-og-haar-10-maater-aa-bruke-kokosolje-paa
http://www.melissaspania.no/40-gode-tips-til-bruk-av-kokosolje/

 


Test av hjemmelaget shampoo og balsam

 

Hei! ♥ Idag har jeg prøvd noe helt nytt; hjemmelaget shampoo og balsam! Visste du at den gjennomsnittlige shampooen og balsamen man bruker er på giftskala 7 når det kommer til bruk av miljøgifter? Lager man produktene selv, havner man på giftskala 0-1. Da sparer man både miljøet og kroppen for skadelige stoffer. Det eneste man trenger for å lage shampooen er vann og natron, og til balsamen trenger man eplecider eddik og vann. Med andre ord er det kjempelett å lage, og jeg brukte selv bare noen få minutter på å blande det sammen. Når det gjelder oppbevaring, passer det å bruke flasker eller syltetøysglass. Mine er fra Søstrene Grene. I dette innlegget skal jeg skrive litt om mine erfaringer om de to produktene :) 

  

Natron er ikke blandbart med vann og derfor må man riste shampooen rett før man heller væsken over i håret. Jeg vasket håret som vanlig, og til slutt tok jeg balsam i. Jeg helte bare litt av innholdet over i håret. Førstetanken min var at håret kom til å lukte eddik av å bruke eplecidder eddik, men det gjorde det faktisk ikke, så det var veldig bra. Eventuelt kan man jo kjøpe lavendelolje og tilsette det i balsamen dersom man ønsker litt lukt i stedet for en nøytral lukt :)

Etter å ha prøvd ut disse to produktene, kan jeg konkludere med at de faktisk funker og at håret blir like rent som ved å bruke vanlig shampoo og balsam. I mitt tilfelle har håret til og med holdt seg rent i flere dager enn det pleier, så dette er uten tvil to produkter jeg kommer til å fortsette å bruke. Alt i alt har dette inspirert meg til å prøve å lage andre, hjemmelagde produkter, hehe :) Hvem vet, kanskje neste trinn blir hjemmelaget såpe? Har du noen tips til hva jeg kan lage?
  


Mine beste tips mot kviser


Jeg har slitt med kviser i en god stund nå, og det er spesielt på kinnene kvisene har dukket opp. Det startet da jeg begynte på videregående ifjor høst. Dette gjorde at jeg fikk lyst til å gjøre noe med problemet, og opp gjennom de siste månedene har jeg samlet opp tips som kan være gode å ha med seg dersom man sliter med kviser. Per dags dato har jeg ikke like mye kviser som for noen måneder siden, men jeg sliter fortsatt med røde arr som sitter igjen etter kvisene. Derfor inneholder også innlegget noen tips til hvordan man kan bli kvitt kvisearr. Jeg håper dere liker innlegget, så kan vi sette i gang.

 

♥ Innarbeid en god hudrutine. Dette er et veldig, veldig viktig tips for å holde huden stabil og ikke forvirre den. Det verste man kan gjøre er å bruke såpe til å rense huden med. Såpe har en tendens til å gjøre huden tørr. Vask huden med ansiktsrens morgen og kveld og avslutt rensen med å skylle ansiktet med kaldt vann for å lukke porer. Til slutt anbefaler jeg å bruke en fuktighetskrem. 
 

♥ Lag din egen ansiktsskrubb. Det er veldig viktig å skrubbe huden jevnlig for å få vekk døde hudceller og unngå at huden flasser. Dette er spesielt viktig hvis du sliter med arr etter kviser slik som jeg gjør. Dette er et tips jeg begynte å følge for rundt en måned siden. Jeg valgte å lage en skrubb selv; jeg blandet 1 ss olivenolje, litt honning og 1-2 ss med sukker sammen i en bolle og skrubbet det på huden. Funket veldig bra! Jeg anbefaler å lage en skrubb 1-2 ganger i uka.
 

♥ Invester i skikkelige hudprodukter. Er det én ting man bør investere i, så er det gode hudprodukter, helst produkter med mest mulig naturlige ingredienser. Det viktigste man bør kjøpe er fuktighetskrem og ansiktsrens. Jeg har selv nettopp startet å bruke produktene fra Lush, og alle produktene derfra er bærekraftige og naturlige. 

 


Dette er "Herbalism" og "Ultrabland". "Herbalism" bruker jeg om morningen som ansiktsrens/skrubb og "Ultrabland" bruker jeg til å rense vekk sminke med og som ansiktsrens om kvelden. De inneholder rose og lavendel, som er veldig gunstig for huden!

 

♥ Unngå mest mulig sminke. Jeg vet at dette tipset kan være vanskelig å følge, og jeg pleier selv å gå med hudsminke på skolen for å dekke til kviser. Men da pleier jeg alltid å ta av sminken med en gang jeg kommer hjem fra skolen. I ferier pleier jeg som regel å gå uten sminke. Jeg anbefaler å kjøpe mineralsminke som for eksempel sminke fra Bare Minerals. 
 

♥ Hygiene. God hygiene er alltid viktig, også når det kommer til hud. Ikke bruk samme håndkle til å tørke ansiktet med som du bruker til å tørke hendene med for eksempel. Etter at jeg har renset ansiktet, pleier jeg å tørke det med tynne servietter for da vet jeg at jeg ikke tilfører huden noen nye bakterier. Prøv også å ta vekk hendene fra ansiktet så mye som mulig; i stedet for å holde hånda på kinnet kan man holde den på hårfestet. 
 


 


Pull & Bear cravings

♥ ♥ ♥

Stripete genser her

Marineblå genser herVinrød genser her

Mønstrete kjole herSkjorte her

T-skjorte (salgsvare)

 

Hva synes du om klærne?
Har du handlet på Pull & Bear før, og hva synes du om butikken?


On my wish list...

 

  - THE WINTER OF 2016 -
1. Grå cardigan fra Gina Tricot


2.
Svarte vans

3. Strikket kjole/pullover i grå fra Bikbok

4. Smykke i gull fra Jane Kønig

5. Svart strikket genser H&M

6. Blå høytlivsbukse fra Gina Tricot i modellen Molly

7. Stripete topp fra Topshop

8. Dr. Martens

9. Vinrødt skjørt fra Topshop

 

Noe du likte?
Hva liker du å gå med i vinter?


Bikbok wants

 

 - BIKBOK WANTS JANUARY 2016 -
1. Brungrønn genser her


2. Vinrød pullover/kjole her


3. Stripete skjorte her


4. Svart hatt her


5. Svart backpack her


6. Stripete topp her


7. Vinrød lue her

 

Hva synes du om klærne?
Har du vært på bik bok salget?


Ny klokke fra Daniel Wellington


I´m in love!! Denne klokken har jeg sett på en god stund nå, og endelig er den min. Jeg fikk den til jul, og er dødsfornøyd! Jeg elsker at den er klassisk og stilren, slik at den passer til nesten hva som helst. Jeg valgte å bestille klokken i rosegull fordi jeg synes rosegull er en superfin og spesiell gullvariant. Valget sto mellom brun eller svart reim, men valget falt til slutt på brun. Hvis du lurer på hva modellen heter, så heter den "Classic St. Mawes". Jeg husker at jeg fikk en skikkelig lukseriøs følelse da jeg skulle åpne gaven, for se på etuiet som klokken er i!! :) Gleder meg masse til å bruke klokken, og hvis du leser bloggen min, så kommer du nok til å se en god del av den framover i antrekksinnleggene mine, hehe :) Godt nyttår alle sammen! 

Hva synes du om klokken?
Hvilken klokke bruker du?


En favorittparfymeHvis jeg skal nevne én av mine favorittparfymer, må det bli denne her  Elsker designet og de små, søte blomstene på toppen av flasken. Ikke minst elsker jeg lukten; en herlig, frisk duft av blomster. Men siden jeg er ganske redd for denne parfymen, tør jeg ikke å ha den oppi veska. Derfor fikk jeg tak i noen små parfymeholdere som man kan oppbevare litt parfymevæske oppi, og spraye på seg når man vil. Helt genialt spør du meg, og kommer nok til å bli hyppig brukt! 

Har du luktet på denne parfymen før?
Hvilken parfyme er din personlige favoritt?


Leppestift fra Mac
Synes denne fargen er så pen! Har ikke fått testen den ut ordentlig enda, men kan tenke meg at den kommer til å bli en ny favoritt på sminkefronten  Leppestiften heter "Hot Gossip" og nummeret er A71, hvis noen skulle lure. Denne kjøpte jeg da jeg var på det store kjøpesenteret Selfridges i Oxford Street. Her inne hadde de mange forskjellige sminkemerker, pluss kjente butikker som Topshop og Miss Selfridge. Og kjøpesenteret var utrolig flott, både innvendig og utvendig. Men nå skal jeg snart sette i gang og lage hjemmelagde knekkebrød. Det blir bra 

Har du prøvd noen av leppestiftene fra Mac før? 


Ny shorts fra American ApparelShorts: American Apparel / Topp: Primark / Smykke: Primark

På American Apparel i London fant jeg denne shortsen. Liker at den har høytliv slik at jeg kan gå med litt kortere topper til den. Benyttet sjansen til å teste ut kroppssmykket som jeg kjøpte på Primark i samme slengen. Synes det passet utrolig godt til antrekket over. Nå er jeg som sagt i Spania, og i går var jeg innom det gigantiske shoppingssenteret La Zenia Boulevard, hovedsakelig pga. Primark (hehe)  På Primark var det mye mindre folk i forhold til Primark i London, og det var jeg veldig glad for. Føttene mine måtte mildt sagt lide en god del etter alt gåingen i går, så det skal bli herlig å slappe litt av.

Har du en lignende shorts?
Hva synes du om slike kroppssmykker?


Børster fra Real TechniquesHei, hei  Da jeg var i London var jeg innom en sminke- og skjønnhetsbutikk som heter Superdrug. Jeg synes at utvalget var superbra, og det var mange kjente merker som vi ikke har i Norge (blant annet Rimmel London og produkter fra Zoella). Jeg anbefaler alle som er i London å ta turen innom denne butikken. Butikken hadde også 3 for 2 på Real Techniques, og da måtte jeg slå til. Jeg kjøpte "Powder Brush", "Blush Brush" og "Expert Face Brush". Akkurat nå er jeg i Spania hvor det er over 40 grader, og det er ikke særlig fristende å bruke sminke. Men gleder meg masse til å bruke disse med en gang jeg setter føttene på norsk jord, hehe. God sommerferie 

Hva synes du om børstene?
Hvor mange grader er det der du er?


Victoria´s Secret body mist

Hei  Jeg har virkelig storkost meg de siste dagene, for jeg har nemlig vært i London! Derfor har jeg ikke hatt anledning til å blogge de siste dagene. I forbindelse med Londonturen har jeg gått til innkjøp av noen fantastiske lukter fra Victoria Secret; "Mango Temptation" og "Love Spell". "Mango Temptation" skal i følge flasken lukte som mango, nektarin og en gruppe tropiske blomsterplanter som går under navnet "hibiscus". "Love Spell" har en mildere og friskere lukt, og dufter som fersken og kirsebærblomster. Begge lukter helt fantastisk

Det kan kanskje være litt vanskelig å finne Victoria´s Secret, siden den ikke ligger i Oxford Street. Du må gå ned ei sidegate som heter New Bond Street for å finne den. På Victoria´s Secret lette jeg også etter en hettegenser, og jeg fant en perfekt! Viser snart :)

Har du vært i London før? 
Hvilken lukt er din favoritt fra Victoria´s Secret?


I mitt klesskap: lazy sweater

Heisann :-) Tenkte å vise dere en genser som jeg har falt pladask for de siste dagene. Til en slapp sommerdag er det perfekt å kaste på seg en enkel, men samtidig stilig genser. Som dere ser under, har jeg dratt stilen heelt ut med løse og behagelige bukser. Denne stilen representerer uten tvil hvordan jeg føler meg nå, nemlig at jeg er klar for late dager på stranden og selvfølgelig sommerferie! :) Andre som nesten ikke klarer å vente?Hva synes dere? 


jeg tester tangle teezer

 

Hei, dere! Nå kjenner jeg at solen skinner gjennom vinduet - det er så herlig med sol fra morgen til kveld... Jeg benyttet sjansen til å teste ut litt kamerainstillinger og slik i full sollys, også prøvde jeg ut en helt ny vårsminke som jeg skal vise snart. Når jeg tenker meg om så burde jeg snart se litt mer episoder av pretty little liars, hihi. Jeg har bare sett en episode (sesong 1), og det er kjempespennende til nå! Noen andre som ser på det?

Anyways, jeg har testet ut tangle teezer i noen uker nå, og skal si hva jeg mener om den. Første gang jeg prøvde den synes jeg den var veldig bra i forhold til en vanlig hårbørste. Den hang seg nesten ikke fast i noen floker, og den gjorde ikke håret så busete som en vanlig børste. Det som i tillegg er et stort pluss er at den ikke skader håret! Jeg har tykt hår og det pleier å gjøre vondt å gre gjennom håret med en vanlig børste. Med tangle teezer, derimot, kjenner jeg nesten ikke at jeg drar gjennom håret en gang! Jeg anbefaler den ekstra sterkt til alle de som har tykt og flokete hår. Har dere prøvd tangle teezer? Hva synes dere om den? 


i sminkemappa mi...

 
Vippetang fra hm, øyenbrynsskjærer fra vita, øyenbrynspenn fra hm, leppestift fra isadora

Heisann dere! Nå tenkte jeg å vise hva jeg har i sminkemappa mi. Dette er hverdagsproduktene jeg pleier å bruke, og dere finner en sminketutorial til dem >HER<. I dag har det regnet og atter regnet, så hvis dere ser noen regndråper på produktene under så skjønner dere hvorfor, hehe. Sminkemappa er forresten fra primark til 6 euro. 


Foundation fra loreal, sminkekost fra hm, maskara fra topp, pudder fra wynie, leppepomade fra vaseline

Hva synes dere?


hårtips: hestehalen

Hallo og god kveld der! Er enda ikke helt ferdig med naturfagen, så stikker bare innom for å høre hvordan det går med dere og poste et innlegg. Heldige alle dere som har vinterferie nå! I dag tenkte jeg å komme med et hårtips jeg pleier å ty til ganske ofte. Vi kan vel alle være enige i at hestehale kan være veldig kjedelig noen ganger? For å freshe den litt opp pleier jeg å lage en flette og feste den rundt hestehalen. Tipper det er andre som gjør det samme?? Her får dere uansett en guide på hvordan dere gjør det. Hvis hårtips er noe dere liker, så kan jeg gjerne fortsette med det.

 

Samle håret opp i en hestehale, fest med en strikk og del håret opp i to deler, den ene delen mindre enn den andre.

 

Flett den minste delen av håret til en flette. Tvinn fletten rundt hårstrikken og fest med fliseklemmer. Voila!!

Hva synes dere?


sandra tester ny maskara

Heisann! I går var jeg som sagt på senteret og så etter ny jakke, og der - ved første øyenkast - fant jeg en perfekt jakke. Jeg ventet noen timer med å kjøpe den og gikk videre til en annen butikk. Der kjøpte jeg en supernydelig vest i beige, i sånn vaffelmønster. Senere dro jeg tilbake til Lindex og kjøpte jakken. Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd!! Etter at jeg har publisert dette innlegget skal jeg ta bilder av innkjøpet fra i går, også har jeg noen andre ting som jeg skal vise dere i tillegg. Men nå dere... tilbake til temaet. 


 

I et av numrene av topp fikk jeg en maskara som gave, og det passet jo ypperlig i og med at min gamle var brukt opp. Til vanlig bruker jeg sjelden maskara, men ved spesielle anledninger tar jeg alltid på! Nå har jeg tenkt å vurdere/teste denne maskaraen. Første inntrykk var at den så veldig fresh ut i rosa-fargen. Da jeg åpnet den la jeg merke til at kosten var veldig myk og lett å påføre med. Jeg synes egentlig at den var helt ok da jeg tok den på. Den gav ikke særlig mye lengde til vippene, men det føltes som om den gjorde vippene tykkere. Jeg vet ikke med dere, men jeg hater når maskaraer klumper. Denne klumpet heldigvis ikke, så det var bra! Jeg vil si at maskaraen passer perfekt til hverdagslig bruk, f.eks. til skolen. Den store overraskelsen var likevel da jeg skulle ta den av, den var  enkel å ta av. 1, 2, 3... så var den av! Det har jeg aldri opplevd før, haha. Alt i alt tror jeg at jeg gir den en terningskast 4. 


Hva synes dere? Hvilken maskara bruker dere? 


sminkerutinen min

 

                                

Det første jeg gjør er å ta på en god fuktighetskrem til huden for å danne et godt grunnlag for resten av sminken. Deretter lar jeg kremen tørke inn litt, før jeg fortsetter med foundation. Her bruker jeg "loreal true match" og smører kun ut på plasser hvor jeg har uren hud. Hos meg pleier det som oftest å være på pannen og haken.

Hei, hei! Vet dere hva jeg kom på for ikke så lenge siden? At jeg enda ikke har laget et eneste sminke-innlegg! Hihi, det var på tide. Dette er sminken jeg vanligvis pleier å bruke når jeg går på skolen. Det viktigste synes jeg er å dekke huden med en god foundation og pudder. Jeg prøver å holde det så naturlig som mulig, derfor pleier jeg som regel bare å fylle inn brynene etterpå og kanskje ta på litt maskara. En gang i uka napper jeg bryna mine med et øyenbrynsskjærer, for til vanlig har jeg ganske store bryn. 

 

Så er det klar for pudder! Merket heter wynie, og til å koste kun 4 euro er det råbra. Det dekker som bare det, men jeg synes det er en bitteliten smule for mørkt til meg. Derfor bruker jeg bare litt av det, før jeg går videre til neste steg: øyenbrynene. Jeg bruker hm sin øyenbrynspen, dark brown, og fyller kun ut på kantene av øyenbrynene, der hvor de er litt lysere.

 

Av og til bruker jeg maskara, og da er det som oftest topp sin mascara jeg tyr til. Som en avslutning bruker jeg en rosa leppestif fra isadora - den er akkuratt passe rosa og sterk! Den er i farge 60, ballerina. 
hårfrisyre - hot or not?

 

Hei dere :D Hva synes dere om denne råtøffe fletten? Jeg elsker den, spesielt det at fletten fortsetter oppover håret hvis dere skjønner. Hårfrisyren er utrolig enkel å lage, og du trenger ingenting bortsett fra en hårstrikk. Hva synes dere... hot or not?? 

NB! Spørsmålsrunden ble dessverre ikke besvart til helgen, så svarer heller i morgen. Håper det er greit <3Håper dere alle får en fantastisk dag videre! Nå er det 3 dager igjen til SPANIA *wiiii* :D 

 

  #hår #hair #hairtutorial #flette #braid #inspo #beach #summer #2013 #tutorial #bilder #blogg

.
 

mine favoritt kjoler!

 

Hei dere flotte lesere :* 

Kjører på med litt favoritter fra meg i dag også, denne gangen er det mine favoritt kjoler jeg skal vise til dere. Dere ser ut til å like disse innleggene, så da styrer vi på med enda et. Fortell meg i kommentarfeltet hvilken kjole dere likte best.

Ellers må jeg virkelig skryte av hvor flinke dere er til å kommentere! Wow, verdens beste lesere - virkelig! 


1. kjole fra spania                       2. kjole fra utlandet                    3. kjole fra spania                      4. kjole fra pull and bear 

Hvilken av kjolene over likte dere best? Gjerne skriv hvorfor også! Vi blogges :* 

 

                                    #kjole #favoritter #sommer #sol #natur #blogg

.
  


prosjekt hår: hvordan få lengre hår?

Ønsker du et lengre hår i sommer? Det gjør jeg! Følg tipsene under, og du er godt på vei til et lengre hår. Jeg kommer til å følge tipsene under, og publisere bilder til dere av håret mitt når det har gått 2 uker, 1 måned, 2 måneder osv. Når sommerferien er over, skal jeg publisere før og etter bilder av håret mitt. 

Vann - i sommer er det viktig å drikke masse vann! Drar du på ferie er det viktig at du får i deg masse vann ettersom klimaene ofte er varmere her. Alle cellene i kroppen din trenger vann, inkludert håret ditt. 

Unngå rettetang, hårføner - jeg har aldri brukt hårføner før, det anbefaler jeg at dere heller ikke gjør. Hva er vitsen når du egentlig bare kan la håret tørke av seg selv? Denne sommeren skal jeg være flink til å ikke bruke rettetang heller.

 
Slik ser håret mitt ut nå. Hvordan kommer det til å se ut om 1 måned hvis jeg følger tipsene? 

Varme - håret vokser fortere i varmen, dette har sikkert noen av dere lagt merke til. Opphold deg derfor ofte i varmen, dette passer fint hvis du er på ferie i utlandet. 

Stå på hodet i 5-10 min hver dag - dette tipset testet jeg ut for litt siden, og vet dere hva - det funket faktisk på meg! Kommer uten tvil til å følge dette tipset i sommer. Du trenger ikke å stå på hodet, du kan gjerne bøye hodet også. 

Spis grønnsaker og sunn mat - grønnsaker, fisk, kylling, nøtter, melk... alt inneholder proteiner og B-vitamin, og det er viktig at du får i deg dette. 

Ikke vask håret for ofte - vask håret hver tredje dag. Bland sjampoen sammen med hendene før du tar den i håret, istedenfor å gni og blande i håret. Unngå å bruke sjampo på tuppene, disse er som oftest ikke skitne og trenger ikke såpe.

Hodemassasje - masser hodebunnen hver dag, dette hjelper håret til å vokse fortere. 

Kaldt vann - etter du har dusjet kan du spyle håret med kaldt vann. Dette lukker skjellaget i håret, og gjør det glansfullt. 

God børste - bruk gode børster når du børster gjennom håret ditt. Jeg har veldig lyst til å prøve tangle teezer. Tangle teezer børster gjennom hele håret ditt uten at den setter seg fast i store floker eller gjør vondt. 

Jeg gir dere resultatet av tipsene over om 2-3 uker. Skal dere prøve ut tipsene? Har dere noen tips å dele? :* 

 

                                    #hår #hair #tips #sommer #sol #natur #blogg

.
 
 
favoritter i garderoben: skoene mine!


...Og der var bildene opplastet! Har vært ute i den fortsatt vakre og skinnende solen og tatt litt bilder til dere. Litt sier jeg - jeg har tatt bilder i haugevis til dere. Klare for å se favorittskoene mine? Hold deg fast, vi starter om 3-2-1! 

 
1. Vakre, høye sko som passer fint til et litt mer pyntet antrekk.

 
2. Utrolig tøffe sko som jeg ELSKER. Legg merke til naglene. 

 
3. Søte, rosa seilersko. Gleder meg masse til å bruke disse i sommer! 

 
4. Ganske enkle, hvite sko som går til det meste. Utrolig praktisk å ha i garderoben! 

 
5. Platåsko på 20 cm, elsker dem! Spesielt naglene på siden er råtøffe! 

 
6. Rosa sko med en liten metallbit fremme. Supersøte disse også, spesielt til en kjole. 

 
7. Fine joggesko som passer fint når det er litt kaldere ute. Liker veldig godt fargen på dem, en blanding av hvit og brunt. 

 
8. Classic og pene sko med litt hæl bak. 

 
9. Søte og sommerlige sko i en dus rosa farge. 

 
10. Disse er SÅ fine! Veldig enkle sko med en fin brun farge.

 
11. Søte blondesko i en hvit og vakker farge. 

Av alle skoene dere så over er 2,3,4,5 og 10 sterke konkurrenter over hvilke sko jeg liker best. Gjerne rams opp deres favorittsko og litt om hvorfor dere liker dem så godt. Senere får dere forresten vite hva som var oppi sponsorpakken. 

Husk å "like" meg på facebook >HER<. Gjerne følg meg på twitter >HER<. Hvilke sko likte dere best? :* 

 

                                    #sko #shoes #favoritter #sommer #varmt #blogg

.
 
 


sneak peak på favoritt skoene mine!

God morgen vakre lesere :* 

I skrivende stund driver jeg å sortere skoene mine i det vakre solskinnet. Kom på denne flotte ideen om å vise dere favorittskoene mine. Jeg er veldig glad i sko, og tror jeg har nærmere 100 par, hoho. 

Jeg er veldig glad i ballerinasko, og har flere favoritter i garderoben. Blant annet noen søte med blomstermønster på og noen tøffe med nagler på. Boots er også sterke konkurrenter i listen over mine favorittsko. 

Likte dere skoene jeg viste? Senere kommer det et mer detaljert innlegg om dem. Kos dere :* 

 

                                #fashion #mote #shoes #sko #natur #sommer #sol #blogg

.
 
     


 


1 aztec leggings - 3 antrekk

Hei flottinger :*

Ble bare en oppdatering i går, håper at det er greit for dere. Jeg brukte mesteparten av dagen til å ta bilder av noen spennende produkter og noen tøffe DIY's. Må virkelig si at dere burde glede dere til et av innleggene, spesielt - mer røper jeg ikke! 

Nå er det lenge siden jeg har laget disse innleggene hvor jeg matcher et plagg til tre forskjellige antrekk. Dere likte det jo veldig godt sist gang, så satser på at suksessen gjentar seg. Denne gangen er det favoritten min, aztec leggingsen, som skal matches. 

 
Genser fra bik bok 
Sko fra din sko  

Dette antrekket egner seg for hverdagen. Her har jeg kun matchet leggingsen med en vinrød genser og noen enkle, hvite sko. Ganske grei match for en hektisk hverdag der du ikke vet hva du skal ha på deg. 

 
Genser fra h&m
DIY krage

Her ser vi et antrekk som er mer pyntet. Hvis jeg likevel tar vekk kragen og vesken vil antrekket egne seg for hverdag. Jeg har gått for noen brune sko til dette antrekket slik at ikke alt blir svart og hvitt.

 
Topp fra mango

Dette er et antrekk som passer PERFEKT til spesielle anledninger i form av bursdager, høytider også videre. Her har jeg tilført et pyntet armbånd, noen svarte sko og favoritt-toppen min fra mango. Dette antrekket har dere sett før, og jeg elsker det! 

Er det noen av dere som skal på VG-listen i Stavanger i morgen? Det skal jeg! Er så dumt at jeg skal til tannlegen før konserten da... jeg skal borre. Hva synes dere om antrekkene over? Hvilket likte dere best? :* 

 

                                     #fashion #aztec #antrekk #outfits #sommer #blogg

.
 


 


mine favoritt bukser!

Lyse bukser, vinrøde bukser, mørke bukser, mønstrete bukser - her kommer mine favoritter! Garderoben min er stort sett fullt opp med fargebukser, jeg elsker dem! Jeg er 100 % sikker på at dere vet at jeg ELSKER aztec-mønsteret, derfor skal dere få hilse på min mønster bukse litt lenger ned. Dere faste lesere har vel allerede sett den? Så ut som om dere likte den iallefall - samme her!  

 
 
 
 
 
 
1, monki // 2, gina tricot // 3, bik bok // 4, bik bok // 5, stradivarius // 6, kappahl 

Vil bare minne dere på at det er mye enklere å følge meg på facebook, trykk >HER< for å "like" siden min. På facebook publiserer jeg daglige oppdateringer slik at dere kan følge med. Hva synes dere om buksene? Hoho, og hvilken likte dere best? :*

 

             #favoritter #bukser #jeans #colors #mote #klær #fashion #sommer #sol #blogg

.
 


 


dagens hårtips: hårbøylen!

 
Jeg synes denne hårbøylen er veldig søt - legg merke til den søte blomsten som er festet på. 

Hei dere flotte :*

Hatt en fin dag så langt? Håper dere har kost dere masse i dag! I dag er det hårtips som gjelder - nemlig hårbøylen. Har du en dårlig hårdag og vet ikke hva du kan gjøre for å få det bedre? Hårbøylen er nøkkelordet, gjerne i forskjellige varianter også. 

Nå har det jo også blitt veldig populært med blomsterhårbøyler som ligner på blomsterkranser. Det er veldig fint, og jeg tenkte jeg skulle prøve på det selv en gang. Dere er vel interessert i å se resultatet tenker jeg? Da kjører vi videre til hårbøylene mine! 

 

Hårbøylen over er ganske retro. Opprinnelig var det kun en hårbøyle, men som dere ser på bildet har jeg plusset på en til - dermed blir det to hårbøyler! Dette er noe jeg ofte pleier å gjøre. Ble det ikke stilig? Det er kjempefint med en hårbøyle også. 

 
Her ser vi en en hårbøyle med sløyfe på og en annen i ganske retro variant. Hvilken er deres favoritt? 

Hårbøyler er virkelig et kjempepraktisk tilbehør! Funker veldig fint i en stram, høy hestehale også. I morgen har dere veldig kjekke innlegg i vente, så gled dere masse til det! Ønsker dere alle en kjempekjekk helg, så prates vi i morgen søteste dere :*

Liker dere også hårbøyler? Hvilken hårbøyle likte dere best? 

 

                                        #hår #hair #hårbøyler #fashion #mote #blogg

.
 
et plagg, tre antrekk

Denne gangen skal jeg matche en grønn kjole til 3 forskjellige outfits. Dere husker kanskje kjolen fra et av outfits innleggene jeg publiserte for en uke siden? Mange av dere som likte kjolen. Den er fra bikbok. God påske til verdens beste lesere!

Antrekk 1

Antrekk 2 - min favoritt

Antrekk 3

HUSK EARTH HOUR FRA 20.30 - 21.30
et plagg, tre antrekk

Heisann! I dag tenkte jeg å vise dere hvordan dere kan matche peplumtoppen. Peplumtoppen er et moteplagg du bør satse på denne våren, så hva er vel bedre enn å vise hvordan man kan matche toppen til 3 forskjellige antrekk?

Antrekk 1


Dette antrekket er veldig enkelt, men samtidig litt pyntet. Passer perfekt som et hverdags antrekk.

Antrekk 2


Dette antrekket er røffere, og mer pyntet. Jeg tror dette må bli mitt favoritt antrekk! 

Antrekk 3

Dette antrekket passer perfekt som et skoleoutfit. Det er et veldig enkelt antrekk, men skjerfet gjør det mer spennende.
velkommen


Hei :-) Jeg heter Sandra, og jeg er en skriveglad jente på 17 år som liker å blogge om klær, sminke, mat og interiør. Håper du liker det du ser!

For kontakt
bysanni.blogg@hotmail.comdesign

designet er laget av ane karene
hits