Video: Spania haul sommeren 2016

 
Hei! Rett før jeg reiste hjem til Norge filmet jeg en innkjøpsvideo av innkjøpene som jeg gjorde i Spania. Er veldig fornøyd med alt og gleder meg til å bruke alle tingene! Jeg kom hjem til Norge i går, så det er fortsatt litt smårart å ikke kunne gå ut og spise frokost mens gradestokken viser 30 grader, hehe. Savner Spania veldig mye, så det skal bli deilig å komme ned igjen til neste år. Jeg har virkelig hatt noen kjempekjekke uker i Spania ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 


 


Video: what I eat in a day | Vegetarian

 

Hei ♥ På onsdag denne uken så filmet jeg matrettene jeg spiste gjennom en dag. Det er matretter som jeg pleier å spise på en typisk dag, og alle er kjempegode :) I tillegg er de kjempelette å lage, men mer om dette snakker jeg om i videoen. Havregrøten som du ser i videoen har jeg spist hver eneste dag her nede i Spania, og jeg pleier også å spise havregrøten hver dag når jeg kommer hjem fra skolen. Den metter bra og gir masse energi til resten av dagen. Hvis du har lyst til å finne ut hvordan du kan lage en veldig god havregrøt og andre retter, så er det bare til å se videoen :)

 

♥ 

 


 
 
 


 

Video: pakk med meg - Spania 2016
  

Hallo ♥ For noen dager sider filmet jeg en "Pakk med meg-video", som jeg synes var veldig kjekt! Jeg pleier som regel ikke å ha med så mye på ferie siden jeg må ha plass til klær jeg kjøper i ferien. Mens jeg filmet videoen fant jeg ut av en smart måte å pakke klærne på; nemlig å rulle dem sammen. Jeg anbefaler deg å prøve det hvis du skal pakke kofferten en gang :-) I skrivende stund sitter jeg utenfor i gårdsrommet. Temperaturen er veldig behagelig om kvelden, så det passer perfekt. Ha en god sommer!


  

 


Video: innkjøp for sommeren 2016

 
Hei ♥ Under kan du se innkjøpsvideoen som jeg filmet i forbindelse med noen av innkjøpene som jeg har gjort i løpet av de siste månedene. Tenk at nå er det sommerferie. Jeg kan nesten ikke tro det selv! Det skal bli deilig å bare slappe av i noen måneder. Det er en tradisjon for meg å reise til Spania hver sommer, og denne gangen reiser jeg 30. juni (på torsdags morgen). Kan nesten ikke vente, hehe! Hva skal du gjøre i sommerferien?
 
 
 
 


 

Video: Oslo innkjøp 2016


Hei! ♥ Sist uke, i vinterferien, var jeg i Oslo. Jeg var der fra 17. februar til 20. februar, altså i 3 dager. På denne tida fikk jeg sett masse spennende, og turen inkluderte også litt shopping på Brandy Melville og Lush, to butikker som ikke finnes her i Sandnes. Nedenfor har jeg laget en video med innkjøpene fra turen, og jeg håper dere liker den!

♥ Hva synes du om videoen?
Hva har du gjort i vinterferien/hva skal du gjøre i vinterferien?


video: spania innkjøp 2014

Her er videoen :-) Håper dere liker den! Husk å trykke på tannhjulet, og justere kvaliteten til 720p     

Hva synes dere? 


video: get ready with me summer 2014

Husk å se den i 1080 HD!


                                                                              

Hei dere!  Nå er videoen lastet opp til youtube, og jeg håper dere liker den. Som dere vet, reiser jeg til España om 5 dager (wii!), og dere må gjerne komme med videoideer som jeg kan spille inn der nede. Skal faktisk være der i hele 5 uker, så tidsproblemer blir det ikke, nei! Har allerede planer om innkjøpsvideo, men er åpen for alle slags innspill!

Hva synes dere om videoen?  


videoblogg: rommet mitt

Husk å sette tannhjulet på 720 HD! Hva synes dere om videoen? 


videoblogg: diy

Videoen viser hvordan dere kan lage en enkel krage og en kul cut-out t-shirt. Håper den faller i smak. Husk å abbonnere på kanalen min >HER<. Hva synes dere om videoen? Og hvilken DIY likte dere best? 


videoblogg: rommet mitt


velkommen


Hei :-) Jeg heter Sandra, og jeg er en skriveglad jente på 17 år som liker å blogge om klær, sminke, mat og interiør. Håper du liker det du ser!

For kontakt
bysanni.blogg@hotmail.comdesign

designet er laget av ane karene
hits